PINGLAED KÖÖKI

Köögi pinglagi on viimasel ajal muutunud kõige nõutavamaks viimistlusmaterjaliks, sest vastab ruumi iseärasustega kaasnevatele nõudmistele. Multifunktsionaalsuse ja ideaalse välisilme tõttu loob pinglagi köögis erilise keskkonna.

Viimistlust valides tasub meeles pidada, et pideva toiduvalmistamisega kaasnevad rasvane aur, tahm, lõhnade rohkus, sage temperatuurimuutus, suur õhuniiskus, mis selle ruumi välisilmet oluliselt muudavad, ning seega on vaja leida sobivaim variant, mis säilitaks esteetilise välimuse pikka aega.   Meie firma paigaldatavad pinglaed on saanud suurepärase hinnangu ja on usaldusväärsed, sest firma kasutab ainult kõrge kvaliteediga pinglagede materjale.

KÖÖGI PINGLAE MAKSUMUS

Kui valite köögile sobiva pinglae, võib selle hind muutuda väiksemaks konstruktsiooni lihtsuse ning eelistatud profiili arvelt.

Hinna kujunemisel arvestatakse järgmist:

  • ruumi pindala;
  • valitud tekstuur;
  • materjali tootja;
  • värv;
  • nurkade arv;
  • lisakaunistused;
  • kinnitusprofiilide ja maskeeriva dekoorlindi kasutamine.

  

Kvaliteetse materjali ideaalomadused

Originaalsete laekonstruktsioonide kasutamine ruumi interjööris on kindel lahendus. Väikeses köögis on pinglagi suurepärane sisustuselement ja avardab ruumi ka visuaalselt ning lisab valgust.  Esteetilisuse, kvaliteetse tekstuuri ja tehniliste omaduste kooslus muudab selle materjali asendamatuks sööklate siseviimistluses. Sellise viimistluse peamine väärtus seisneb järgnevas:

  • niiskuskindlus: katte pinnale ei moodustu kondensaati, hallitust ega seeni suurepärase hingamisvõime tõttu;
  • kasutusmugavus: pinna hooldamiseks on vajalik üksnes soe vesi, millel võib mõnikord lisada puhastusaineid;
  • soojakindlus: materjal ei sütti ja kannatab välja temperatuuri kõikumised;
  • vastupidavus: materjali kvaliteedi ja heade tehniliste omaduste tõttu teenivad sellised pinnad Teid vähemalt 20 aastat;
  • lihtne hooldada: kui läikivad pinglaed aja jooksul tuhmuvad, piisab läike taastamiseks sellest, et puhastate neid kuiva salvrätikuga pesuvahendi abil.

Comments are closed